Flurkmarks Idrottsklubb
Välkommen till Flurkmarks IK!

Medlemsmöte Midsommar sö den 26/5 19:00
2024-05-21 13:34

Välkommen på medlemsmöte angående Midsommar sö den 26/5 kl 19 på Klubbis! Vi hjälps åt att planera och fördela arbetsuppgifter. Vi vill att alla lag inom FIK och HTF skickar en representant att företräda laget.

BOLLKUL FÖR BARN FÖDDA 2018
2024-05-16 17:22

Är ditt barn intresserad av att testa fotboll på ett lekfullt sätt? Anmäl ditt barn till Fotbollskul!!

Det år ditt barn fyller 6 år finns det möjlighet för ditt barn delta på Fotbollskul. Under första året så bedrivs verksamheten på föreningsnivå med barn från den egna byn. Från 7 års ålder bedrivs sedan fotbollsverksamheten inom HTF-samarbetet tillsammans med Hissjö SK och Tavelsjö AIK. Bollkul bygger på rörelserika, lekfulla övningar och lekar för att sprida bollglädje till alla barn!

Vi behöver engagerade föräldrar/vuxna som kan ansvara för Bollkul. Föreningen hjälper till att starta upp verksamheten samt finns med och stöttar dig som ledare. Skriv i anmälan om du kan tänka dig att bli ledare och samtidigt vara med att bidra till att ge barnen i byn en meningsfull fritidssysselsättning!

Intresseanmälan görs via: flurkmarksik@flurkmark.se

Meddela namn, adress, telefonnummer och mejl.

Senaste anmälningsdag: 31/5

Kallelse till uppstartsmöte och första träningstillfälle kommer senare via mejl.

Städdag FIK lördag den 25/5 kl 9:00
2024-05-16 17:06

Nu är det dags att göra anläggningen klar för träning och seriespel. Är du intresserad av att hjälpa till är det bara att dyka upp. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få. Likt tidigare år kallas också några lag till vårstädning och resterande lag till höststädning.

Arbetet fördelas på plats.

Ta med egen kratta, oömma kläder samt arbetshandskar. Vi bjuder på korv och kaffe.

Varmt välkommen lördag den 25/5 kl 9:00!!

/FIK

Ett bättre matchklimat
2024-05-14 12:20

Den 18-19 maj har Svensk Fotboll (SvFF) utlyst en manifestation gällande Ett bättre matchklimat. Västerbottens FF (personal, styrelseledamöter och kommittéledamöter) kommer att närvara vid flera matcher under den helgen. Västerbotten FFs representanter kommer att ha på sig VFF-kläder för att visa sin närvaro.

Läs mer på Tillsammans för ett bättre matchklimat - Förening och aktiva (svenskfotboll.se)

Vi söker auktionsgods till vår årliga midsommarauktion!
2024-05-12 14:06
Vi söker auktionsgods till vår årliga midsommarauktion! Vi behöver verkligen få in möbler och prylar i år så vi kan fortsätta hålla auktion på midsommar. Så kolla i förråden och passa på att rensa ut. Har du större möbler eller många saker du vill bli av med och behöver hjälp med att transportera så ring vår ordförande Andreas Sörman på 070-3466621. Vi tar även emot andra saker såsom bakverk, blommor och handarbeten m.m.

Vi söker även loppisfynd!

Vi kommer att hålla öppet på klubbis
-lördag den 25/5 9-12
-söndag den 9/6 10-12
-söndag den 16/6 10-12
-vardagkväll under midsommarveckan

Passar inte tiderna så tveka inte att höra av er till Andreas.

Välkommen att skänka!

//Styrelsen FIK