Flurkmarks Idrottsklubb
Välkommen till Flurkmarks IK!

Jugger Tournament FAJT i Flurkmark!
2024-07-05 12:41
Helgen 12-14 juli så anordnas juggerturneringen FAJT igen här i Flurkmark! Vårt mål är att ha en rolig och trevlig turnering med lag från hela världen. Kom förbi och titta på matcherna! På fredag eftermiddag så finns det också möjlighet att prova på jugger. På lördag kväll bjuder Studiefrämjandet på live-musik i klubbstugan och World of Boardgames lånar ut brädspel en kan spela. Allt är gratis.

Varmt välkomna till FAJT! Fantastic Awesome Jugger Tournament!

~~~~ Schema ~~~~

fredag
16.00 - 18.00 - Prova på jugger

lördag
9.00 - 17.30 - Matchspel
19.00 - 21.30 - Musikscen med Studiefrämjandet och brädspel med World of Boardgames

söndag
9.00 - 15.00 - Matchspel
15.00 - Prisutdelning

Mer info om jugger: umeaosport.se

HTF F12 och F13 kommer sälja mat och fika på lö och sö

Varmt Välkommen!!

Umeå Jugger och FIK
Midsommarfirande i Flurkmark
2024-06-20 06:36
Kom och fira midsommarafton på idrottsplatsen i Flurkmark!! Sedvanligt midsommarfirande med dans kring midsommarstången, auktion, loppis och massor med aktiviteter för barnen. En familjefest för alla!

Aktiviteter: dans kring midsommarstången, loppmarknad, auktion, straffsparkar, pilkastning, bollkastning, gevärskytte, fiskedamm, dragning av midsommarlotteriet, fikaförsäljning, försäljning av korv, hamburgare, våfflor, glass, godis samt mjukkakor.

Försäljningen och aktiviteterna drar igång vid 11:00, sen följer;
 Ca 11:30 Dans kring midsommarstången
 Ca 12:00-14:00 Auktion
Dagen avslutas med dragning av midsommarlotteriet.

Varmt välkommen!
Medlemsmöte Midsommar sö den 26/5 19:00
2024-05-21 13:34

Välkommen på medlemsmöte angående Midsommar sö den 26/5 kl 19 på Klubbis! Vi hjälps åt att planera och fördela arbetsuppgifter. Vi vill att alla lag inom FIK och HTF skickar en representant att företräda laget.

BOLLKUL FÖR BARN FÖDDA 2018
2024-05-16 17:22

Är ditt barn intresserad av att testa fotboll på ett lekfullt sätt? Anmäl ditt barn till Fotbollskul!!

Det år ditt barn fyller 6 år finns det möjlighet för ditt barn delta på Fotbollskul. Under första året så bedrivs verksamheten på föreningsnivå med barn från den egna byn. Från 7 års ålder bedrivs sedan fotbollsverksamheten inom HTF-samarbetet tillsammans med Hissjö SK och Tavelsjö AIK. Bollkul bygger på rörelserika, lekfulla övningar och lekar för att sprida bollglädje till alla barn!

Vi behöver engagerade föräldrar/vuxna som kan ansvara för Bollkul. Föreningen hjälper till att starta upp verksamheten samt finns med och stöttar dig som ledare. Skriv i anmälan om du kan tänka dig att bli ledare och samtidigt vara med att bidra till att ge barnen i byn en meningsfull fritidssysselsättning!

Intresseanmälan görs via: flurkmarksik@flurkmark.se

Meddela namn, adress, telefonnummer och mejl.

Senaste anmälningsdag: 31/5

Kallelse till uppstartsmöte och första träningstillfälle kommer senare via mejl.

Städdag FIK lördag den 25/5 kl 9:00
2024-05-16 17:06

Nu är det dags att göra anläggningen klar för träning och seriespel. Är du intresserad av att hjälpa till är det bara att dyka upp. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få. Likt tidigare år kallas också några lag till vårstädning och resterande lag till höststädning.

Arbetet fördelas på plats.

Ta med egen kratta, oömma kläder samt arbetshandskar. Vi bjuder på korv och kaffe.

Varmt välkommen lördag den 25/5 kl 9:00!!

/FIK