SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HTF
Fotboll
Välkommen till HTF!

HTF ett samarbete!

 

HTF är ett samarbete mellan Hissjö SK, Tavelsjö AIK och Flurkmarks IK. HTF bedriver fotbollsverksamhet för barn och ungdomar från 7 års ålder upp till 14-15 års ålder. Samarbetet gör det möjligt för våra barn att utöva idrott i sina hembyar.

 

Syftet med samarbetet är att erbjuda våra barn och ungdomar ett aktivt liv där spelarglädje och gemenskap är utgångsupnkterna. Det övergripande målet är att behålla så många som möjligt och så länge som möjligt. 

 

Är ditt barn intresserad av att börja spela fotboll i HTF kontakta tränarna direkt eller hör av dig till HTF-sektionen.

 

HTF - Dags att beställa nya fotbollskläder - Ny beställningsportal för kläder Intersport
2024-03-26 20:55

HTF har ingått ett nytt avtal med Intersport för beställning av kläder och utrustning. Vi kommer fortsätta använda Craft och profilen på kläderna kommer att se likadan ut som tidigare år. Den nya beställningsportalen hittar du på Intersports hemsida, välj förening och HTF IF. Se även nedan länk. 

 

team.intersport.se/htf-if

 

HTF erhåller bonus på inköp av material samt alla inköp som görs av er via beställningsportalen.

HTF erhåller dessutom en bonus på 3 % om du väljer att knyta ditt medlemskap till HTF. Detta kan du själv göra genom att logga in på Intersports hemsida eller säga till nästa gång du handlar på Intersport. Så glöm inte detta så kommer det pengar tillbaka till HTF.  Du förlorar inte din personliga bonus.

Likt tidigare år så görs alla beställningar av fotbollskläder av er själva. Behöver ni prova storlekar så gör ni det på Intersport Mariedal. Vi återkommer så snart vi vet ett datum för klubbkväll. Under klubbkvällen brukar man få extra rabatter på bl.a fotbollsskor.  

Glöm inte att kolla med era tränare vad som gäller i ert lag med val av siffra på matchtröjan.

Lägg beställningen i god tid. 😊

 

HTF sektionen

Anmälan till seriespel 7-14 år 2024
2024-02-25 21:04

Sista anmälningsdag är 15 mars 2024 gällande sommarens seriespel för barn och ungdomar.

 

Anmälan till serie gör ni via föreningens inloggning i Fogis. Kom ihåg att ändra till säsong 2024 i Fogis före ni ska anmäla era lag.

 

Se inbjudan från Västerbottens Fotbollsförbund i Dokument. Den innehåller bland annat flera nyheter för säsongen 2024 som spel med överåriga och val av antal matcher. 

 
Instruktion lagkassor HTF 2023
2023-04-16 23:06

 

Här kommer information från Maria Söderlund, kassör i TAIK som sköter lagkassorna inom HTF. 

 

Nu har fotbollssäsongen dragit igång och jag, Maria Söderlund, är den som kommer att ansvara för hanteringen av alla lagkassor. 

 

Domararvoden
Redovisas i dokumentet ”domararvoden 2023”. Tänk på att fylla i samtliga uppgifter och tydligt. Har ni gjort utlägg för domarkostnaderna är det viktigt att ni fyller i detta längst ner på underlaget. Underlagen ska mailas i pdf till Malin på idrottservice direkt efter matchtillfället, hennes mailadress står på underlaget. Om ni behöver ladda ner en scanningsapp kan jag rekommendera Scannable.

Swishnummer 
Samtliga lag har ett eget swishnummer och man kan skriva ut en QR-kod här: https://www.swish.nu/marknadsmaterial som ni kan använda vid försäljning av tex fika. Lagkassorna debiteras ingen avgift för swishbetalningar, så använd gärna lagets swishnr istället för någon förälders.

 

Inköp och ersättning för utlägg
Om ni gjort inköp eller utlägg för laget mailar ni underlagen till mig så ser jag till att det betalas ut så snart som möjligt från lagkassan. Har ni tex gjort utlägg för inköp mailar ni underlag till mig så betalar jag ut. Tänk på att ni ska redovisa alla intäkter och kostnader för laget till mig, alltså inte bara redovisa en nettoförsäljning. Om ni tex säljer Newbody så vill jag att ni använder swishnumret som betalmetod och skickar fakturan från Newbody till mig så betalar jag den från er lagkassa. Det är viktigt att fakturorna är adresserade till Tavelsjö AIK;  

 

Tavelsjö AIK 
Bobäcksvägen 30 
922 63 Tavelsjö 
(orgnr. 894000-6946)

 

Betalning för cuper mm 
Har ni gjort utlägg för betalning av cupavgifter mm, mailar ni underlaget till mig så betalar jag ut ersättningen så snart jag kan. Har ni fått en faktura eller ett annat underlag med bg/pg att betala till så är det bara att maila mig så ser jag till att den blir betald från er lagkassa omgående. Tänk på att om det är en faktura som ska betalas måste den vara ställd till Tavelsjö AIK, inte till laget eller någon förälder.

 

//Maria Söderlund kassör TAIK (tavelsjomaria@hotmail.com

 

Dokument för Instruktion lagkassor, Domararvode, Swishnummer återfinns under fliken Dokument. 

Uppstartsmöte HTF
2023-02-27 09:18

Kallar till uppstartsmöte för HTF nu på Torsdag den 2/3 mellan 18:00-22:00.

 

Mötet börjar med genomgång av rapporteringsverktyget sportsadmin. Därefter tar vanliga uppstartsmötet vid. Mötet hålls på Klackens IP i Tavelsjö i klubbstugan.

 

Väl mött!

/HTF-sektionen

Anmälan till seriespel 7-14 år
2023-02-19 10:08

 

Sista anmälningsdag är 15 mars gällande sommarens seriespel för barn och ungdomar.

 

Anmälan till serie gör ni via föreningens inloggning i Fogis. Kom ihåg att ändra till säsong 2023 i Fogis före ni ska anmäla era lag.

 

För mera information se inbjudan från Västerbottens Fotbollsförbund i Dokument. 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 15/02 10:13 
Hem, 28/01 19:59 
Hem, 03/01 09:35 
Hem, 09/11 13:36 
Hem, 29/10 11:22 
 
HTF ETT SAMARBETE
Sponsorer