SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HTF
Fotboll
HTF - Dags att beställa nya fotbollskläder - Ny beställningsportal för kläder Intersport
2024-03-26 20:55

HTF har ingått ett nytt avtal med Intersport för beställning av kläder och utrustning. Vi kommer fortsätta använda Craft och profilen på kläderna kommer att se likadan ut som tidigare år. Den nya beställningsportalen hittar du på Intersports hemsida, välj förening och HTF IF. Se även nedan länk. 

 

team.intersport.se/htf-if

 

HTF erhåller bonus på inköp av material samt alla inköp som görs av er via beställningsportalen.

HTF erhåller dessutom en bonus på 3 % om du väljer att knyta ditt medlemskap till HTF. Detta kan du själv göra genom att logga in på Intersports hemsida eller säga till nästa gång du handlar på Intersport. Så glöm inte detta så kommer det pengar tillbaka till HTF.  Du förlorar inte din personliga bonus.

Likt tidigare år så görs alla beställningar av fotbollskläder av er själva. Behöver ni prova storlekar så gör ni det på Intersport Mariedal. Vi återkommer så snart vi vet ett datum för klubbkväll. Under klubbkvällen brukar man få extra rabatter på bl.a fotbollsskor.  

Glöm inte att kolla med era tränare vad som gäller i ert lag med val av siffra på matchtröjan.

Lägg beställningen i god tid. 😊

 

HTF sektionen

 
HTF ETT SAMARBETE
Sponsorer