SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
HTF
Fotboll
Instruktion lagkassor HTF 2023
2023-04-16 23:06

 

Här kommer information från Maria Söderlund, kassör i TAIK som sköter lagkassorna inom HTF. 

 

Nu har fotbollssäsongen dragit igång och jag, Maria Söderlund, är den som kommer att ansvara för hanteringen av alla lagkassor. 

 

Domararvoden
Redovisas i dokumentet ”domararvoden 2023”. Tänk på att fylla i samtliga uppgifter och tydligt. Har ni gjort utlägg för domarkostnaderna är det viktigt att ni fyller i detta längst ner på underlaget. Underlagen ska mailas i pdf till Malin på idrottservice direkt efter matchtillfället, hennes mailadress står på underlaget. Om ni behöver ladda ner en scanningsapp kan jag rekommendera Scannable.

Swishnummer 
Samtliga lag har ett eget swishnummer och man kan skriva ut en QR-kod här: https://www.swish.nu/marknadsmaterial som ni kan använda vid försäljning av tex fika. Lagkassorna debiteras ingen avgift för swishbetalningar, så använd gärna lagets swishnr istället för någon förälders.

 

Inköp och ersättning för utlägg
Om ni gjort inköp eller utlägg för laget mailar ni underlagen till mig så ser jag till att det betalas ut så snart som möjligt från lagkassan. Har ni tex gjort utlägg för inköp mailar ni underlag till mig så betalar jag ut. Tänk på att ni ska redovisa alla intäkter och kostnader för laget till mig, alltså inte bara redovisa en nettoförsäljning. Om ni tex säljer Newbody så vill jag att ni använder swishnumret som betalmetod och skickar fakturan från Newbody till mig så betalar jag den från er lagkassa. Det är viktigt att fakturorna är adresserade till Tavelsjö AIK;  

 

Tavelsjö AIK 
Bobäcksvägen 30 
922 63 Tavelsjö 
(orgnr. 894000-6946)

 

Betalning för cuper mm 
Har ni gjort utlägg för betalning av cupavgifter mm, mailar ni underlaget till mig så betalar jag ut ersättningen så snart jag kan. Har ni fått en faktura eller ett annat underlag med bg/pg att betala till så är det bara att maila mig så ser jag till att den blir betald från er lagkassa omgående. Tänk på att om det är en faktura som ska betalas måste den vara ställd till Tavelsjö AIK, inte till laget eller någon förälder.

 

//Maria Söderlund kassör TAIK (tavelsjomaria@hotmail.com

 

Dokument för Instruktion lagkassor, Domararvode, Swishnummer återfinns under fliken Dokument. 

 
HTF ETT SAMARBETE
Sponsorer